El líder de Blur Damon Albarn no sap parar quiet i suma un nou projecte a la seva carrera musical The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows. Aquesta nova aventura serà un espectacle en directe inspirat en els paisatges d’Islàndia i el seu nom sorgeix d’un poema de John Clare anomenat Love and Memory.

Albarn presentarà el projecte a partir del juny de l’any vinent en uns directes on es combinarà la instrumentació orquestral, l’electrònica i el piano. S’han anunciat algunes dates europees en ciutats com Londres, Brussel·les, Luxemburg, Dublín o Lió. De moment no hi ha cap parada al nostre país.

GIRA

- Publicitat -

17-18 de juny – Brussel·les, (Bozar)
20 de juny – Budapest, (Mupa)
21 de juny – Eindhoven, (Muziekgebouw)
23-24 de juny – París, (Philharmonie)
25 de juny – Lió, (Auditorium – Orchestre National de Lyon)
26 de juny – Londres, (Barbican)
27 de juny– Nantes, (Cité des Congrès)
29 de juny – Luxemburg, (Philharmonie)
31 de juny – Dublín, (National Concert Hall)