Avui s’ha publicat un comunicat oficial de la banda californiana en el que es confirma la cancel·lació de la gira per Austràlia i Nova Zelanda de Metallica (juntament amb Slipknot) que començava d’aquí a pocs dies. La raó és l’ingrés del cantant i frontman James Hetfield a un centre de rehabilitació de drogues, després d’haver recaigut en les seves addiccions.

El comunicat diu: “El nostre germà James ha estat lluitant contra l’addicció durant molts anys. Ara, per desgràcia, ha hagut de tornar a entrar en un programa de tractament per treballar en la seva recuperació de nou.”

La banda afirma que “tornarà a aquests països tan bon punt la salut i l’agenda ho permetin.” I que “estan devastats per tots els inconvenients que hagin pogut causar a aquells fans que s’han hagut de desplaçar llargues distàncies per anar al concert.”

- Publicitat -

L’import total de les entrades serà retornat als compradors, incloent-hi també les “experiències” més cares i luxoses com els “Black Tickets“. Molts fans, però, han mostrat la seva tristesa i els seus missatges de suport cap al músic a les xarxes socials.