Green Day tornen i ho fan ben carregats d’energia! El 7 de febrer publicaran “Father Of All…” el qual ja en podem escoltar el tema que li dóna nom.

El treball serà el més curt de la història de la banda, ja que només tindrà 10 cançons amb una duració total de 26 minuts. La portada del disc segons el grup reflecteix l’estat d’ànim del món, amb molta depressió però amb sentit de l’humor.

- Publicitat -

Per si això no fos poc, el grup nord-americà sortirà de gira per tot el món i ho farà ni més ni menys que amb Fall Out Boy i Weezer. Entre les cites europees no hi ha cap parada al nostre país. Les ciutats afortunades que podran gaudir de la gira seran: París (13 de juny), Groningen (14 de juny), Amberes (17 de juny), Viena (21 de juny), Glasgow (24 de juny), Londres (26 de juny), Huddersfield (27 de juny) i Dublín (29 de juny).