Getty

Queens of The Stone Age han acabat la gravació d’un nou treball, o almenys això és el que ha dit Billy Gibbons de ZZ Top a una entrevista a eonmusic. Gibbons ha aprofitat aquesta conversa per explicar que va estar un mes creant aquest disc amb Queens Of The Stone Age i que el líder de Foo Fighters Dave Grohl també hi participa.

Recordem que Grohl ja havia format part del grup fa més de 10 anys i des del 2013 que no col·laborava amb la banda.

Sobre el disc, Gibbons explica que el disc ja està acabat i que tenen previst publicar-lo per Halloween i que serà molt bo.

- Publicitat -

Durant l’entrevista el periodista li va recordar que Josh Homme havia confirmat unes noves Desert Sessions i si el treball amb el qual ell havia estat involucrat seria un disc de QOTSA o unes noves Desert Sessions, però Gibbons confirmava que ell parlava del successor de “Villains”.