El sisè disc de Katy Perry arribaria més aviat del que s’esperava. Amb el primer single del nou treball ja publicat, Never Really Over, s’espera que el nou disc de l’artista la retorni al número 1 de les llistes d’èxits internacionals. 

Ted Cockle, màxim dirigent d’EMI, de les discogràfiques més importants del món, ha avançat més detalls sobre els nous temes que ens esperen per part de Katy Perry. “Hi ha moltes coses bones per venir”, va afirmar a Music Week, “l’àlbum arribarà quan hagi d’arribar”, va afegir. 

Aquestes declaracions i la publicació de Never Really Over el passat 31 de maig ha provocat una exaltació enorme entre els fans de la cantant.

- Publicitat -

Aquest nou treball encara no té títol oficial, i tampoc data de publicació. Els fans de Katy Perry hauran d’esperar una mica més per conèixer més detalls.