Ni tan sols el fenomen del moment Billie Eilish ha pogut amb Lewis Capaldi que suma una sisena setmana al primer lloc de la llista britànica amb ‘Someone you loved’. La cançó continua al número 1 seguit per ‘Bad guy’ de la cantant nord-americana, que entra directament al segon lloc després de la boca acollida del disc i de la cançó, que és número 1 en streaming en països com el Regne Unit, els Estats Units i bona part del món. Així mateix Eilish també entra al top 10 amb ‘Bury a friend’ que escala fins al sisè lloc.

‘Giant‘ cau al tercer lloc, així com Tom Walker amb ‘Just you and I’, mentre que ‘Sucker’ també redueix una plaça. Tot el contrari que Meduza amb Goodboyz que entren al top 10 amb ‘Piece of your heart‘, que en 7 dies ha sumat 22 places.

La nova cançó d’Ariana Grande i Victoria Monét s’estrena al lloc 40, tot i que cal tenir en compte que es va estrenar el dilluns.

- Publicitat -