What time to be alive” és el primer disc de Tom Walker i aquesta setmana ha aconseguit situar-se al primer lloc de la llista britànica, sumant unes 37.000 còpies durant els primers set dies. El treball en qüestió inclou el monumental èxit ‘Leave a light on‘, una de les cançons més importants del 2018. Fa poques setmanes Walker va guanyar el premi Brit a millor artista revelació.

Bryan Adams continua fort i debuta al segon lloc amb “Shine a light’, mentre que Ariana Grande cau al tercer lloc. The Prodigy tornen a la llista després de la mort del seu cantant.

En l’apartat de senzills, Lewis Capaldi manté el primer lloc amb ‘Someone you loved’, seguit de Calvin Harris amb ‘Giant’ i Mabel que segueix pujant posicions amb ‘Don’t call me up’. Jonas Brothers debuten al sisè lloc amb ‘Sucker’.

- Publicitat -