L’escocès Lewis Capaldi ha arribat per quedar-se i el seu senzill ‘Someone you loved’, inclòs a l’EP “Breach” suma una quarta setmana de lideratge al Regne Unit i ni de bon tros sembla que això hagi d’acabar-se. De fet després d’unes quantes setmanes on el tema aconseguia superar per poc ‘Giant’ de Calvin Harris, aquests últims Capaldi ha sumat més de 7 milions de reproduccions en streaming.

En tercera posició segueix la malaguenya Mabel amb una altra de les sensacions del moment ‘Don’t call me up’. El quart lloc és pel nou senzill de Tom Walker, ‘Just you and I’, que després del bon èxit del seu primer disc, els temes van escalant places. Jonas Brothers segueixen el seu camí ascendent i ja se situen cinquens amb ‘Sucker’. Lauv i Troye Sivan entren al top 10 amb ‘i’m so tired’.

Pel que fa als discs, Jack Savoretti aconsegueix el primer número 1 amb “Singing to strangers”, que ha venut unes 32.000 unitats en els primers set dies. Segona plaça per Dave, seguit de Tom Walker que suma posicions amb “What a Time lo be alive”. Les bandes sonores de The Greatest Showman, A Star is Born i Bohemian Rhapsody segueixen al top 10, així com George Ezra, Ariana Grande o el nou disc de Dido i Foals, que això sí, perden 6 i 8 posicions respectivament.

- Publicitat -