Lewis Capaldi ha fet broma dient que ja és un one-hit wonder, després de situar al primer lloc de la llista britànica el seu èxit ‘Someone you love’, que ha protagonitzat una batalla aferrissada amb ‘Giant’ de Calvin Harris, que finalment s’ha quedat en segon lloc.

Capaldi va visitar Catalunya aquest dimecres on va ser teloner dels Bastille i tornarà a la capital catalana el 29 d’octubre on presentarà les cançons d’un disc que arribarà durant la primavera.

- Publicitat -

Tornant a la llista britànica, Pink debuta al vuitè lloc amb ‘Walk me home’, mentre que Tom Walker entra el top 10 amb ‘Just you and I’ i ‘Shallow’ puja 10 posicions després de guanyat l’Oscar. Bones pujades per Khalid amb ‘Talk’ i Lauv i Troye Sivan amb ‘i’m so tired’.

En àlbums Ariana Grande segueix liderant per tercera setmana amb “thank u, next”, seguida de la banda sonora de “The Greatest Showman” i la de “A Star is Born” i “Bohemian Rhapsody”.