Bryan Adams tornarà a Barcelona el dia 11 de desembre com a part de la seva gira europea on presentarà el disc “Shine a light“, que va posar-se a la venda la setmana passada i pel qual ja ha aconseguit alguns números 1 i grans posicions en llistes com la britànica on aquesta setmana és número 2.

El concert tindrà lloc al Palau Sant Jordi i les entrades es posaran a la venda el 19 de març a les 10 del matí a través del web de la promotora Doctor Music. Les entrades oscil·laran entre els 42 i els 60 euros (+ despeses).

El tour compta a més amb una altra emocionant col·laboració, la llegenda del rock canadenc s’associarà amb els “roadies” més importants per a la seva gira mundial, ‘Shine A Light’, en 2019. Com a líder mundial en logística, DHL celebrarà aquest any el seu 50 aniversari i donarà suport a Bryan Adams i la seva banda com a proveïdor logístic oficial de la gira. Junts, han acordat plantar un arbre per cada entrada venuda de la gira a tot el món! “L’associació amb DHL té un gran missatge mediambiental, espero que aquest missatge es converteixi en l’estàndard de totes les col·laboracions com aquesta, ja que necessitem tenir cura del planeta tant com puguem”, afirma Adams.

- Publicitat -