Steven Van Zandt, al capdavant de Little Steven & The Disciples Of Soul, torna al nostre país aquest estiu. El tornarem a veure amb la seva banda el 17 de juny a la sala Apolo de Barcelona, com a part de la seva gira ‘Summer of Sorcery Tour 2019’. Músic, intèrpret, compositor, arranjador, productor musical, i un llarg etc defineix la prolífica carrera d’Steven Van Zandt. Membre del Rock and Roll Hall of Fame i reconegut internacionalment com un dels artistes més destacats del món, tant en el Rock contemporani com en el tradicional.

Les entrades per al concert de Little Steven & The Disciples Of Soul a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10: 00h del divendres 1 de març a través de doctormusic.com i entradas.com. El preu de les entrades serà de 35 Euros (despeses de distribució no incloses).

- Publicitat -