Underworld, Arca, Four Tet, Vince Staples, Kaytranada, Holly Herndon, Leon Vynehall, Jlin, Daphni, Dengue Dengue Dengue, Fennesz, DJ Koze, Red Axes i Body & Soul són alguns dels nous noms convidats al Sónar 2019.

Un dels plats forts de Sónar 2019 serà el retorn d’Arca, artista molt proper al festival. El geni veneçolà regnarà de nou a Sónar de Dia amb un show en el qual presentarà material nou – a punt de veure la llum – i que es presumeix serà irresistible i extrem, dos adjectius que defineixen perfectament tot el que fa.

Underworld oferirà un impactant show audiovisual a SonarClub. El duet britànic presentarà els temes del seu recent “Drift” i recuperaran hits immortals de la seva trajectòria, com “Born Slippy”, “Rez”, “Cowgirl” i “Dark & Long”.

- Publicitat -

Vince Staples, un dels més respectats MCs del hip hop americà dels últims anys, debutarà al festival amb un concert a Sónar de Nit, presentant els temes dels seus excel·lents “Big Fish Theory” i “FM!”, discos carregats de beats imaginatius i precisos, i en els quals destaquen la seva veu única per explicar la realitat del nostre temps.

Kaytranada, presentant el seu esperat nou àlbum, i el veterà Waajeed, figura il·lustre de l’escena de Detroit, aportaran altes dosis de groove i nou funk per delit del públic nocturn de Sónar.

La 26a edició del Sónar tindrà lloc del 18 al 20 de juliol a Fira de Barcelona i les entrades estan a la venda al web del festival.