Ja hem començat un nou any que ens ha de portar nous llançaments discogràfics d’artistes que estan acostumats a menjar-se el món, però també alguns de novells, així com representants de la música del país.

Aquest any sembla que la britànica Adele editarà el relleu de 25, que podria arribar a finals d’aquest 2019, tot i que no es descarta que ja ho faci el 2020, per tant s’haurà d’estar molt al cas de tot el que es vagi sabent de l’artista.

El que és segur és que el mes de gener ens portarà “Amo”, el nou disc dels Bring me The Horizon, així com DNA, el retorn dels Backstreet Boys. També Sharon Van Etten editarà “Remind me tomorrow” i Papa Roach “Who do you trust?”. El pròxim disc dels Deerhunter es dirà “Why hasn’t everything already disappeared?” i també ho farà el primer mes de l’any, així com el debut d’Ana Guerra “Reflexión”, just el mateix dia que Rudimental editin “Toast to our differences”.

- Publicitat -

El febrer arribaran els nous discs de White Lies, Within Temptation, Busted o Robbie Williams. The Cat Empire ens esperen amb “Stolen diamonds” i Avril Lavigne amb “Head above water”. El retorn de Meghan Trainor va canviant de data i sembla que la definitiva serà a finals de febrer.

El debut de Sigrid arribarà el març, així com “Black Album” dels Weezer. 

Més enllà ens esperen els nous treballs de Dido, Circa Waves, American Football, Lana del Rey, Carly Rae Jepsen, Kanye West, Mark Ronson, Major Lazer, The Chemical Brothers, Sia, Vampire Weekend o Deftones. També aquest 2019 arribaran noves propostes de Foals, Tame Impala, Slipknot, Rammstein, System of a down, Avenged Sevenfold, Evanescense, The Raconteurs o Tool.

La música de casa també s’espera que torni a tenir un any ple de bones propostes i s’esperen amb ganes els nous discs de Lax’n’Busto, Oques Grasses, L’últim indi (el nou projecte de l’Eduard Costa d’Els amics de les arts), 31 FAM, Kids from mars o Sopa de Cabra. I qui sap si també nova música de la iaia o Manel.