El Doctor Music Festival ha presentat una trentena de noms que formaran part del retorn del festival de la vaca, que tindrà lloc de l’11 al 14 de juliol a Escalarre. Després de les confirmacions de Underworld, King Crimson o The Smashing Pumpkins, avui s’han unit al cartell noms com The StrokesMando Diao, The Good The Bad and The Queen, Prodigy, Primal Scream, Tom Walker, James Bay, Greta Van Fleet, The Voidz (l’altra banda del cantant de The Strokes), Jimmy Clift, Opeth, Parov Stelar, Parquet Courts, Richie Hawtin Close i una gran representació de la música del país amb Els PetsLa Pegatina, Els Catarres, Doctor Prats, Albert Pla, Joan Dausà, Quimi Portet, Sopa de Cabra i Rosalía.

El festival tindrpa experiències innovadores i diferents com un holograma de Frank Zappa que podrem veure a The Bizarre World of Frank Zappa o Albert Pla y Los Sujetadores amb una superbanda creada per a l’ocasió.

Les entrades continuen a la venda al web del festival.

- Publicitat -