Gossos s’acomiada dels escenaris tot celebrant els seus 25 anys com a grup amb artistes que els han acompanyat durant la seva carrera.

Txarango, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Blaumut, Lax’n’Busto, Judit Neddermann o Ramon Mirabet entre altres, formen part dels grups que es van voler sumar al concert del 3 de maig a l’Auditori de Barcelona on van interpretar les cançons més representatives de Gossos i que recull aquest nou disc en directe que ve acompanyat d’un llibret de 72 pàgines amb imatges recollides pel fotògraf Alex Carmona.

Així mateix, la banda s’ha acomiadat dels seus seguidors amb una carta que pots llegir a continuació:

- Publicitat -

A reveure

Després de 25 anys de carrera ininterrompuda, 14 àlbums editats, un miler llarg de concerts arreu i les mil i una experiències viscudes, els Gossos decidim fer una aturada en el nostre camí. Ni ens separem, ni sentim que és el moment de posar punt final a la història dels Gossos, senzillament volem donar-nos un temps per reflexionar i per agafar la distància necessària per reconduir aquest projecte, una peça central en les nostres vides.
Som molt conscients del privilegi que ha estat poder ser protagonistes d’una història que va començar com una aventura de quatre amics que jugaven a fer cançons i que ha acabat sent el nostre ofici i un lloc d’aprenentatge com mai ens haguéssim atrevit a somiar.
Només tenim paraules de gratitud a tantes i tantes persones que han format part d’aquest viatge i que sempre ens han donat el millor de si mateixes. Juntes hem fet gran Gossos i li hem donat una dimensió i una vida que ni que vulguem, no podrem esborrar.
Seguirem atents des d’aquest nou espai per seguir contribuint amb el nostre granet de sorra, de forma creativa, a la cultura del nostre país, i especialment amb la música que tant estimem i que és el nostre espai natural, l’eina que permet acompanyar les emocions i transformar-ho tot.

Gossos