‘thank u, next‘, s’ha convertit en un mes en una de les cançons més populars i triomfadores d’Ariana Grande, que ara ha vist que amb l’estrena del videoclip destrossava un rècord a Youtube en sumar 46 milions de visualitzacions en tan sols 24 hores, superant l’anterior rècord de BTS amb 45,9 milions que van obtenir amb ‘Idol’. Per poquet, però ho ha superat. I fins i tot l’equip de Youtube l’ha felicitat a través de Twitter.

No tot són bones notícies per la cançó i és que recentment s’ha acusat a la cantant i al vídeo de racista i antiqueer en un polèmic article a la revista INTO, dedicada a la cultura LGTBI, que diu que no representa la dignitat bàsica de la gent queer i trans i està ple de bromes antiqueer, blackface i trans-misogínia.

El text ha causat molta polèmica a la xarxa i de fet l’autora ha rebut diverses amenaces de mort i fins i tot ha retirat la seva firma de l’article.

- Publicitat -