Avui es desvelen els primers shows de Sónar Barcelona 2019 entre els quals destaquen els nous directes de dues de les principals figures actuals de la música urbana: el raper nord-americà A$AP Rocky, qui portarà el seu nou espectacle a l’escenari principal de Sónar de Nit i l’artista londinenc Skepta, figura clau de l’univers grime.

Disclosure, els germans més populars del House britànic actual, debutaran a Sónar en format DJ show per presentar material nou i avançar els sons del seu proper àlbum: “El 2019 serà un any en què farem una cosa molt diferent de tot el que hem fet fins ara. Sónar serà el moment decisiu del nostre estiu i el show que sempre hem volgut tocar”. Per la seva banda, el berlinès Paul Kalkbrenner presentarà al festival el seu vuitè àlbum “Parts of Life”, un treball replet de melodies techno plusquamperfets totalment pensades per a la pista de ball.

A més dels nous espectacles audiovisuals de Actress, Deena Abdelwahed i Lotic, les propostes sonores de Nicola Cruz i K Á R Y Y N, els DJ sets d’altura de Dixon, Floating Points (6h set), Maya Jane Coles, Amelie Lens, Artwork, Blawan & Dax J, així com Ross From Friends, Andy C, FKJ, Bad Gyal i Octavian, entre molts d’altres.

- Publicitat -

La 26ª edició de Sónar a Barcelona té caràcter de celebració extraordinària i presentarà un total de 130 shows els dies 18, 19 i 20 de juliol de 2019 als espais de Sónar de Dia (Fira Montjuïc de Barcelona) i Sónar de Nit (Gran Via de L’Hospitalet). El festival tornarà el 2020 a les seves dates habituals del mes de juny.