Califòrnia està patint des de fa alguns dies els pitjors incendis que es recorden a la zona amb més de 30 morts i centenars de desapareguts, així com milers de persones que han hagut de ser desallotjades de les seves cases.

Entre les cases afectades hi ha la zona de Malibú, on un nombrós grup de famosos tenen les seves llars. Músics com Lady Gaga, Kanye West, Pink, Cher, Neil Young, Flea de Red Hot Chili Peppers o Iggy Azalea han manifestat el dolor per aquests tristos moments que està patint el país i han donat ànims al cos de bombers, així com a les nombroses persones que han perdut familiars o les seves cases. Una de les cares famoses que ha perdut la seva ha estat Miley Cyrus, que a través de Twitter ha explicat que la casa que compartia a Malibú ha quedat calcinada, però per sort ella està fora de perill.

Moltes cares conegudes han mostrat també el rebuig davant de les declaracions que ha fet el president Trump, que ha manifestat que el culpable d’aquest desastre és la falta de manteniment dels boscos i de la previsió de les autoritats federals. Mentrestant moltes persones del món de la cultura reclamen que es declari zona catastròfica per així rebre més ajuda.

- Publicitat -