Els premis MTV EMA (European Music Awards) han fet possible que la banda de rock anglesa Muse visiti Bilbao, l’estadi de San Mamés concretament, el pròxim 3 de novembre amb motiu de l’MTV World Stage. Serà un concert molt especial, ja que a part de comptar amb la presència de Crystal Fighters, Muse presentarà davant del públic assistent els temes del nou àlbum Simulation Theory.

Aquest concert, que és dels més atractius per al que queda de 2018, compta amb una priorització per a la venda de les entrades amb aquells que són residents a Vizcaya, ja que a partir d’avui dia 5 d’octubre i fins al pròxim dia 8 a les 12.00 tenen disponible solament aquestes persones la compra de les entrades a mtvworldstage. A partir de les 12.00 les entrades ja estaran disponibles per a tot aquell que vulgui assistir a aquest gran concert que es produirà aquest 3 de novembre.

- Publicitat -