Anna Calvi publicarà el seu nou treball Hunter el dia 31 d’agost, disc que podrem escoltar en directe el 14 d’octubre a la Sala Razzmatazz 2 i dins la programació del Cruïlla de Tardor, que es va donar a conèixer aquesta setmana.

“Hunter”, el seu tercer LP, produït per Nick Launay (Nick Cave, Grinderman), ha estat enregistrat als Konk Studios de Londres, amb alguna producció addicional a Los Angeles, amb la banda habitual d’Anna Calvi – Mally Harpaz en diversos instruments i Alex Thomas a la bateria-, més l’aportació addicional d’Adrian Utley de Portishead en els teclats i Martyn Casey de The Bad Seeds en el baix.

Acomiada una nova cruesa en la seva música, una energia primigènia en la qual Calvi empeny els límits de la seva guitarra i la seva veu més enllà del que ha gravat fins ara. Es manifesta com una mena de catarsi, una oportunitat per a la seva autora de ser més sincera que mai, un treball visceral que explora la sexualitat i la ruptura de normes i convencions de gènere.

- Publicitat -