We need medicine, és el nou disc de The Fratellis, després de 5 anys de silenci.

Un total d’onze noves cançons, que són un himne positiu, acompanyat de guitarres country i també algunes balades, com la que dóna nom al disc, amb uns tocs de blues.

Tercer disc de la formació, que barreja rock i blues.

- Publicitat -

Nou disc de Panic! At The Disco per aquest any. S’anomena Too weird to live, too rare to die i està format per 10 temes, més dos d’extres a l’edició deluxe.

És el quart disc de la banda, i ha produït el disc, un habitual d’Avril Lavigne o Train, com és Butch Walker.

En un dels senzills del disc, Miss Jackson hi participa Lola. I en el videoclip hi trobem la presència de l’actriu Katrina Bowden, que comparteix protagonisme amb el vocalista del grup.

Arriba l’esperat nou EP dels Stone Temple Pilots, després de la sortida d’Scott Weiland de la formació.

Ara amb la veu d’un dels components dels Linkin Park, en Chester Bennington. 

Amb ell, signen aquest disc, format per cinc cançons, anomenat High rise.

Arriba l’onzè disc dels històrics Korn.

Un disc que marca el retorn de Brian “Head” Welch, després de 8 anys allunyat de la banda, que l’han servit per rehabilitar-se de les drogues i trobar el seu lloc en la religió.

The paradigm shift, és un disc format per onze nous temes, tot i que existeix una edició deluxe, on n’hi trobaràs un parell més.

El treball ha estat produït per Don Gilmore.

Miley Cyrus ha canviat la seva imatge de nena bona i amb aquest nou disc Bangerz s’ha apropat cap a altres maneres d’entendre la música i la fama.

Amb vídeos provocatius com Wrecking ball, ha aconseguit un gran èxit.

El disc conté 13 noves cançons (3 més en l’edició deluxe), i hi trobem les col·laboracions de Britney Spears, Big Sean, Future, Nelly o Pharrell, entre d’altres.

One breath, és el títol del segon disc de la cantant Anna Calvi. S’ha gravat a Londres, tot i que les mèscles s’han fet a Texas.

Brian Eno va quedar meravellat al seu moment amb l’artista, que la va qualificar com el millor que hi ha hagut des de Patti Smith.

El segell Domino es va fixar en ella i la va fitxar, i ara torna de nou amb el mateix segell, per presentar 11 nous temes produïts al complet per John Congleton.

Boy cried wolf, és el quart disc de la banda The Feeling.

Un disc que ha estat produït per la pròpia banda i que ens ofereix un total d’onze nous temes que es mouen per l’estil característic del grup.

A part de l’edició normal de CD, també hi ha una de doble en un boxset.

Seven és el setè disc de Lisa Stansfield, format per 10 temes.

Gravat a Los Angeles i Manchester al costat del seu marit i col·laborador habitual Ian Devaney, que l’ha coproduït al costat de la seva dona.

Hi col·laboren el bateria John “JR” Robinson i el guanyador d’un Grammy Jerry Hey, que en el seu moment va participar en alguns discs del rei del pop, Michael Jackson, com Thriller, Bad i Off the wall.