Ahir a la nit Gossos va oferir un concert únic a l’Auditori de Barcelona davant de 2000 persones acompanyats de ​Txarango, Macaco, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Blaumut, Ramon Mirabet, Lax’n’Busto, Judit Neddermann, Gots de Tuba i el Cor Geriona.​ A més, també van participar de l’acte a través de videoprojeccions actors com ​ Joel Joan, Pere Arquillué, ​ i actrius com​ ​ Anna Sahún o Elisabet Casanovas​ , que anaven intercalats entre actuació i actuació.

La vetllada va estar plena de moments únics i inoblidables, com ara el moment en què va aparèixer per sorpresa el Dani Carbonell de ​ Macaco​ per interpretar el “Corren” ​ o l’Alguer Miquel de ​ Txarango​ a cantar ​ “Voldria dir-te” ​ del primer disc de la banda. També va aparèixer a través d’un vídeo el cantant ​ Jorge Drexler​ , que fa anys que canta el tema de Gossos ​ “El Club Tonight”​ en els seus directes i aquesta vegada la va recitar com si tractés d’un poema.

La sorpresa de la nit va arribar una vegada acabat el concert dins de la Sala Gran de l’Auditori. Quan el públic va sortir a fora, va descobrir un espai a l’exterior del recinte on hi havia els 5 membres de Gossos tocant en directe en un petit escenari, emulant les seves primeres actuacions al carrer quan van començar a tocar plegats ara fa just 25 anys.

- Publicitat -

Gossos dóna així el tret de sortida de la seva nova Gira “Gossos, 25 anys” que els portarà a desenes d’escenaris dels països catalans, entre ells Platja D’aro, Talarn, Sallent, Torregrossa, Formentera, entre molts d’altres. La gira es donarà per tancada el dia 1 de desembre al Teatre Kursaal de Manresa. La clausura serà molt especial perquè comptarà amb la implicació de grups locals del Bages.

Foto: Àlex Carmona