Ramon Mirabet presentarà les cançons del seu tercer disc al Fòrum Romà d’Empúries – L’Escala el dia 4 d’agost. La seva veu trencada, amb matisos que dibuixen un univers forjat per molts quilòmetres de vivències i la seva energia, fan que ningú es vulgui perdre els seus directes. Les seves cançons beuen d’una experiència personal que ha convertit la vida de Ramon Mirabet en tota una aventura. Sens dubte un dels artistes més destacats del panorama musical actual, i que segueix acumulant èxits any rere any.

Per altra banda el mateix dia, també actuaran The Excitements, una de les millors formacions en directe del nostre país , seran els encarregats d’obrir la nit del 4 d’agost. Reclamats en més de quinze països i amb un directe únic i explosiu, presentaran els temes del seu darrer  treball Breaking The Rule. La secció rítmica és la poderosa estructura sota la qual rugeixen les guitarres, udolen els metalls i on regna la veu de la Koko i la força dels seus hipnòtics moviments. Rhythm and soul d’alt voltatge!

Anteriorment ja s’havien confirmat els noms de Judit Neddermann i Jorge Drexler.

- Publicitat -

Les entrades es poden adquirir al web del festival.