Gossos va anunciar dilluns passat un concert que donava el tret de sortida a l’any de la celebració dels seus 25 anys de carrera. Aquella nit Txarango, Sopa de Cabra, Els Pets, Blaumut, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, Lax’n’busto, Judit Neddermann i altres artistes NO anunciats interpretaran versions de Gossos. Amb només 4 dies s’han venut totes les localitats, gairebé 2.000.

Però la celebració dels 25 anys no s’acaba aquell dia. Hi haurà una nova gira de concerts per pobles i ciutats de tot el territori, que comptarà amb les cançons més emblemàtiques de la seva història. La gira Gossos 25 anys, pretén transportar als espectadors fent-los recordar els moments en què han tingut Gossos a la banda sonora de la seva vida. Els concerts d’estiu arrencaran just després de l’especial de l’Auditori i acabaran el dia 1 de desembre al Teatre Kursaal de Manresa. La clausura serà molt especial perquè comptarà amb la implicació de grups locals del Bages.

- Publicitat -