El proper dijous 3 de maig Gossos celebrarà 25 anys de carrera a L’Auditori de Barcelona amb un gran espectacle musical . Es tracta d’un concert únic i irrepetible on músics, actors i personalitats del món de la cultura homenatjaran la banda interpretant a la seva manera les cançons més conegudes del grup. Gossos ha decidit donar veu als músics que han confessat al llarg de la seva trajectòria ser grans admiradors seus.

En un espai com L’Auditori, que permetrà barrejar música, emoció i màgia, descobrirem 8 bandes diferents tocant de manera inèdita temes com “Rere teu”, “No és nou”, “Quan et sentis de marbre” o “Corren”. Aniran de la veu de  Txarango, Sopa de Cabra, Els Pets, Blaumut, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, Lax’n’busto, i Judit Neddermann. També hi haurà sorpreses musicals molt boniques que els assistents no sospiten.

Les entrades surten a la venda avui dilluns 5 de febrer a les 12.00 del migdia al link de L’Auditori a un preu únic de 22 euros, més despeses de gestió. I quan s’esgotin les entrades no hi haurà opció de comprar-les a taquilla.

- Publicitat -

Sota el lema #jocantogossos la banda engega un concurs de covers a les xarxes que permetrà al guanyador actuar davant de 2000 persones aquella nit.