És la quarta ocasió en què Manel actua a l’Acústica de Figueres, tot i que aquesta és la primera en què actua de manera gratuïta.

Amb aquesta incorporació, la nit de dissabte serà una ocasió inusual però molt anhelada i desitjada pels amants de la música catalana, ja que dos grans noms com Manel (a les 23h) i Els Amics de les Arts (a la 1h) actuaran la mateixa nit. A més, per primera vegada a la història, ho faran de manera gratuïta.

El concert de dissabte 2 de setembre a les 23h a l’Escenari Rambla serà un dels darrers de la gira “Jo competeixo”.

- Publicitat -

La 16 edició del Festival Acústica serà una de les més dolces de la seva trajectòria, sobretot tenint en compte els 100.000 espectadors que va acollir l’any passat. Els dies 31 d’agost i 1, 2 i 3 de setembre, Figueres acollirà de manera gratuïta els principals artistes del moment com Txarango, Manel, Els Amics de les Arts, Bebe, C. Tangana, ZOO, Blaumut, La Iaia, Gertrudis o Itaca Band.

El concert inaugural protagonitzat per Rosalia & Refree de dijous 31 d’agost als Jardins del Consell Comarcal de Figueres, ja ha venut més de la meitat de les entrades.

Acabarà de fer única aquesta edició l’apartat d’artistes emergents que caracteritza el festival, ja que enguany reafirma el bon moment pel que passa la música feta per dones: Maria Arnal i Marcel Bagés, Rosalia & Refree, Bad Gyal, Gemma Humet, Pavvla, Maïa Vidal, Lakaste, Donallop o Maria Jacob en són els millors exemples.