La primera edició del Cruïlla de Primavera va tancar aquest cap de setmana amb els dos sold out de Txarango al Poble Espanyol, on el grup de Ripoll ha presentat el seu nou disc El Cor de la Terra, davant d’un públic entregat, que entre els dos dies ha sumat més de 10000 persones.

Els concerts al Cruïlla de Primavera, han estat una festa, una reivindicació social amb un missatge crític però optimista. Uns concerts de més de dues hores on la banda ha demostrat que tenen un directe més intens que mai i on no hi ha ningú que no canti les cançons, tant d’aquest com dels seus dos discs anteriors. Una barreja de sons i estils, rumba, ska, ritmes jamaicans, salsa i molt més. A més, als concerts al Cruïlla de Primavera, Txarango s’ha acompanyat de diversos convidats especials, com Jaume Barri.

Els dos recitals que ha ofert el grup de mestissatge han servit per presentar el seu nou disc a terres catalanes. Txarango ha cedit el 50% dels drets de totes les cançons del disc a diferents entitats socials. Un disc que el grup va anar presentant, cançó per cançó, aquestes darreres setmanes.

- Publicitat -

La relació de Txarango amb el Festival Cruïlla és cada cop més forta i després d’haver protagonitzat la primera edició del Cruïlla Primavera, el grup de Ripoll també formarà part del cartell de la pròxima edició del Festival Cruïlla que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juliol.