El dimecres 14 de juny a les 20h, Björk protagonitzarà la Nit Inaugural de Sónar 2017 amb un DJ Set exclusiu de 4 hores de durada a l’escenari SonarHall de Fira Montjuïc (aquesta actuació requereix d’un ticket separat de l’abonament i l’acreditació).

Aquesta serà una de les comptades ocasions per gaudir de l’intens viatge sonor que s’espera que l’artista ofereixi per gèneres dispars que han influït en la seva carrera, de l’electrònica experimental al nou grime passant per les músiques tradicionals de tot el planeta.

El mateix dimecres 14 de juny arrenca exposició “Björk Digital”l’exposició “Björk Digital” al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), que podrà visitar-se fins al 24 de setembre. “Björk Digital” està concebuda com una experiència immersiva per comprendre i viure de prop el particular univers creatiu de Björk, amb la Realitat Virtual com a protagonista fonamental.

- Publicitat -

A més, Björk també donarà una xerrada a Sónar+D, el Congrés de Cultura Digital i Tecnologies Creatives, que aquest any centrarà les seves ponències en els últims avanços en Intel·ligència Artificial i Realitat Virtual aplicada a les arts.

Entrades a partir del dia 11 al web del Sónar.