Aquest 2016 serà un any molt especial pels LAX’N’BUSTO. Per una part compliran 30 anys a dalt dels escenaris, i, per l’altra, faran per fi una aturada que no han fet mai en tot aquest temps. El 4 de Novembre faran el darrer concert a Barcelona, clouran aquesta gira #Lax30 2016 i deixaran indefinidament de fer concerts fins que no enregistrin noves cançons. Ho faran en una sala, com Razzmatazz, que per a ells té molt de significat i que encaixa perfectament amb el concert que volen oferir, que representa l’essència del que són en directe.

Mai no han tancat una gira sense tenir-ne una de preparada. De fet, costa recordar quines gires han tancat, perquè la veritat és que els hi agrada tant ser dalt dels escenaris, que no han pogut dir mai no a un nou concert. I així han viscut en aquest espai continu de concerts que els ha fet viure en contacte permanent amb la “seva gent”; la que, encara que els sembli mentida a ells mateixos, no deixa d’omplir els seus concerts i de fer-los sentir feliços i afortunats de poder fer i oferir música: la seva passió, el seu fil conductor vital que, durant aquestes tres dècades, ha estat possible gràcies al seu públic. I volen seguir.

Com diu la cançó, “Tornarem!” Ho volen fer amb noves cançons. Per això s’aturen: per descansar una mica, que també s’ho mereixen; per a fer algunes coses que junts no poden fer; per aprendre també, a trobar-nos a faltar a tots. Esperem que aquest espai “indefinit” no sigui molt llarg. El que tenen clar és que tornaran!

- Publicitat -

Tenim uns mesos de concerts al davant i els volem gaudir al màxim.

Entrades a la venda a Codetickets.