Pioners dels festivals de música negra a Catalunya, enguany el Black Music Festival fa 15 anys. És el moment idoni per fer de nou, un pas cap endavant: Sorgits de l’essència, com a Festival de Blues, aviat s’hi van incorporar altres gèneres com el Soul o el Funk. Més endavant s’hi van afegir pinzellades de Jazz i Reggae.

Tots aquests estils han estat defensats al Black Music Festival pels millors artistes nacionals i internacionals. Ara doncs, és el moment de donar veu també a altres estils que s’han vist influïts pel que popularment coneixem com a Música Negra i, com sempre, fer-ho amb una barreja de propostes consolidades amb d’altres més emergents i seguint mantenint el segell de qualitat que el caracteritza. Des de Girona i Salt s’aposta perquè el BMF enforteixi la seva petja al territori, tant a nivell d’eix mediterrani programant a Barcelona i Perpinyà, com en el territori més proper programant a Fornells de la Selva i Cervià de Ter.

El Tribut a Amy Winehouse que faran Zalon, el corista principal d’Amy Winehouse, i el grup català The Gramophone Allstar.

- Publicitat -

The Stanley Clarke Band, un dels contrabaixistes més importants de la música negra.
Com a novetat hi ha el “Black Music Picnic” al Parc del Migdia de Girona. Un concert gratuït amb Roger Canals, A contra blues i la Black Music Big Band.

També s’hi podrà escoltar el nou treball de Ramon Mirabet o The Gruixuts entre altres.

El festival, que enguany arriba als 15 anys de vida, se celebrarà de l’1 al 20 de març a Salt i Girona.

Entrades i més info al web del festival.