The Vamps han anunciat la publicació d’un nou treball que es dirà Wake Up i que arribarà el 27 de novembre. Estarà format per 18 cançons i un DVD especial, amb un concert que es va realitzar al O2 Arena de Londres.

El primer senzill arribarà el 2 d’octubre i serà precisament el tema que dóna nom al disc.

La banda actuarà a la sala Razzmatazz de Barcelona, el 16 d’octubre, en un concert especial anomenat Fans Rallies Shows, amb un format més íntim. Aquests concerts s’allargaran fins al 9 de novembre, moment en el qual la banda engegarà el The Wake up Tour, amb una escenografia més espectacular, amb pantalles led, rampes per estar més a prop dels fans i artistes convidats.

- Publicitat -

Les entrades pel concert costaran 9 euros i es podran adquirir des del web del grup a partir del dissabte 10 d’octubre.