Després de l’èxit de la primera edició, el Born de Cançons torna al mes d’octubre, amb un nou cicle de concerts, entre els quals destaquen, Obeses, Gossos, Cris Juanico o Trau, entre altres.

El primer a actuar serà Cris Juanico el dia 9 d’octubre, per presentar f(a)usta, acompanyat d’un quartet de corda. El dia 23 serà Toti Soler, que celebra els 50 anys de carrera i presentarà un espectacle ple de convidats especials. El dia 30 serà el torn dels Txaç, que mostraran en directe com sona el darrer treball.

El 12 de novembre pujaran sobre l’escenari, els manresans Gossos que celebren els 22 anys de carrera amb uns concerts d’allò més especials. 22 concerts per 222 persones, tot plegat amb una posada en escena d’allò més original.

- Publicitat -

El 19 de novembre els Trau presentaran en directe el seu debut, mentre que una setmana més tard, serà Yeray Hernández, qui posarà música al cicle de concerts.

Xavi Sarrià i Feliu Ventura, compartiran escenari el 3 de desembre en l’espectacle Totes les cançons parlen de tu.

El dia 10 serà el bateria Andreu Presas qui agafarà les regnes del festival amb la música popular i el jazz.

El Born tremolarà el 17 de desembre amb l’espectacular directe d’Arnau Tordera i companyia. Obeses presentaran Monstres i Princeses, un dels treballs més recomanables del que portem d’any.

Les entrades per als concerts de pagament, costen 10 euros i ja estan a la venda aquí.