Aquest estiu arribarà la 52ena edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, on hi trobarem a bandes com Crystal Fighters, que tornen a programar un concert al nostre país, després de l’enorme èxit de públic de l’actuació de fa poques setmanes.

També hi haurà la presència d’Els Amics de les Arts amb el seu recent nou disc, Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure, que en directe aconsegueix una sonoritat encara més excel·lent que en disc. Els Blaumut també hi faran una actuació amb la particularitat que serà gratuïta. Mentre que, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández hi portaran el seu nou treball conjunt, Granada.

A part de la música, també hi haurà ocasió per escoltar a humoristes com Andreu Buenafuente i Berto Romero amb el seu espectacle Nadie sabe nada.

- Publicitat -

Més informació al web del festival