Jack White acaba d’anunciar una gira mundial que passarà pels Estats Units i per Europa, durant l’estiu. De moment no hi ha cap data al nostre país.

El dia 19 d’abril, White, mirarà d’aconseguir una fita mai realitzada fins al moment, la del rècord d’una publicació més ràpida. Entre altres cançons, White, interpretarà Lazaretto, senzill que dóna nom al seu nou disc que s’editarà el 9 de juny. Un cop acabi l’actuació, el màster de les gravacions serà portat a la fàbrica de discs per imprimir els senzills, que serà embalat amb fotografies del concert. El senzill estarà disponible poques hores després i editat amb el seu segell, Third Man Records.

Pel que fa a la gira, començarà al festival Glastonbury i seguirà per diferents països. Encara hi ha motiu per l’esperança que vingui a Catalunya, ja que entre una data i la següent hi ha algun dia de marge.

- Publicitat -

Gira europea

25 -29 juny – Glastonbury – Somerset
26 juny Royal Hospital Kilmainham – Dublin
29 juny L’Olympia – París
30 juny L’Olympia – París
3 juliol Heineken Music Hall – Amsterdam
4 juliol Open’er Festival – Gdynia
5 juliol Eventim Apollo – Londres