El Festival Strenes ha presentat la programació per aquesta segona edició del festival que es caracteritzarà per haver-hi novetats, concerts i activitats que ja es poden consultar al web.

Aquest any el festival durarà 3 setmanes, del 27 de març al 13 d’abril, i acollirà bona part de les estrenes musicals de Catalunya per aquesta temporada.

Una programació plena de grans noms, encapçalada per l’esperat retorn de Mishima, Gerard Quintana, Sanjosex, Quico Pi de la Serra o Blaumut. Els Pets presentaran el seu nou disc “Àrea petita” amb la col•laboració de la Jove Orquestra Auditori de Girona i, pels més engrescats, l’Orquestra Di-Versiones prepara un concert molt especial amb la col·laboració de Jeanette, Leslie (Sirex) i Santi Carulla (Mustang). Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, Feliu Ventura, Glaucs o els Amics de les Arts són alguns dels grans noms que també passaran pels escenaris d’Strenes d’enguany.

- Publicitat -

Les entrades pels concerts es podran comprar online a través del web del festival a partir de dilluns dia 3 de febrer a les 9h del matí.