Ja no és només un rumor. Ara és oficial, que els Outkast es reuniran aquest any amb motiu del vintè aniversari de publicació del disc de debut, Southernplayalisticadillacmuzik. I tot plegat ho hem sabut, gràcies al festival de música, Coachella Fest, que ha fet saber els grups que participaran en l’edició d’aquest any.

A part del duet, també hi seran Muse, Arcade Fire, Queens of the Stone Age, Pet Shop Boys, Foster The People, Lorde, Beck, Pharrell Williams o Beady eye, entre d’altres.

Els Outkast van separar-se al 2007 per emprendre aventures en solitari, i l’actuació al festival californià, fa entreveure un bri d’esperances entre els seguidors, que no saben si hi haurà més concerts i nou disc, o si tan sols serà un únic concert. De moment no se sap res més al respecte.

- Publicitat -

Per cert el festival tindrà lloc al mes d’abril. Més informació a la web del Coachella.