Una de les sorpreses musicals d’aquesta temporada són els Imagine Dragons. Amb el seu disc de debut, Night visions, han captivat arreu del món a multitud de persones. Tant, que el seu disc es va col·locar a la segona posició dels més venuts quan es va publicar als Estats Units.

El seu senzill It’s time és disc de plata als Estats Units, i a més va ser nominat als Premis MTV com a millor vídeo de banda de rock.

Fa poc van programar la seva gira europea amb parades a ciutats com Milà, París, Londres, Madrid o Barcelona. I quan encara queden quasi 3 mesos pel concert (és el 7 de maig), han exhaurit totes les entrades, tant per Madrid com per Barcelona. No descartem que com va passar amb els Fun. o els Mumford and sons, es decideixi canviar el recinte del concert.

- Publicitat -

CONCERT IMAGINE DRAGONS

Dia: 7 de maig
Lloc: Sala Apolo 2
Obertura Portes: 19.30
Teloners: 20.30
Imagine Dragons: 21.30
Entrades exhaurides