Foto: Jordi Fernandez Pou

‘Complicada’ és el segon avançament de què serà el nou disc d’Al·lèrgiques al Pol·len, on les guitarres i la bateria segueixen al centre, aquesta vegada amb la producció amb tàndem dels Cala Vento i Joana Subirats, guitarrista i compositora d’Al·lèrgiques. També hi ha posat el seu art Joan Borràs, productor de confiança d’Al·lèrgiques al pol·len amb qui havien gravat els seus dos anteriors discs, i que aquest cop ha fet el mix, fent que aquesta combinació trobi el punt ideal entre un hit pop i una textura més roquera.

Amb ‘Complicada’, deixen de banda el to més ‘carinyós’ i utilitzen un llenguatge més punyent i decidit per donar un missatge ben clar, i posar sobre la taula el maltractament invisibilitzat que exerceixen alguns homes, tot això a través d’una cançó lleugera d’escoltar i una melodia que no marxa del cap. Les amigues prenen una gran importància com a xarxa de suport i empoderament. La cançó acaba amb un to segur i irònic dient “cari ubica’t aquest no és el teu lloc”. Un cop més les pol·len volen visibilitzar com tothom pot haver viscut aquestes situacions i que serveixi perquè qualsevol persona es pugui sentir identificada i no se senti sola. Trenquen amb la connotació negativa i fan de “Complicada” la corona d’una reina icònica.

- Publicitat -