El festival, que tindrà lloc entre l’1 de juny i el 27 de juliol amb una prèvia els passats 18 i 19 d’abril, acollirà 5 propostes musicals i 10 d’arts escèniques. Compta amb un cartell de qualitat, divers i multidisciplinari. 15 espectacles de música, teatre, teatre musical, dansa, humor i poesia.

‘Jo soc d’aquí’ de la companyia de dansa Roseland; ‘L’enterrador’ de Gerard Vázquez i Pepe Zapata; ‘El monte de los olivos’, de Juan Carlos Lérida amb la col·laboració de Niño de Elche i ‘Títuba, bruixa, negra i ramera’, de Denise Duncan, figuren entre les propostes d’aquesta edició

La imatge d’enguany és obra de Pep Martí Puig. És el resultat de la segona convocatòria per a joves talents del món del disseny. El cartell representa la imatge de Terrats en Cultura a través d’un entramat de superfícies uniformes i reconeixibles de les quals en surt un rastre lluminós que tenyeix la resta.

- Publicitat -

Amb l’objectiu de reivindicar els terrats com a espais vius i sostenibles, indispensables per a la cohesió ciutadana i peces clau per entendre la ciutat del futur, el festival ofereix espectacles amb un format íntim i proper. Cada any, els terrats esdevenen un aparador de propostes per als professionals del sector de les arts escèniques i la música.

En total, la programació contempla 5 concerts, 2 performances, 2 espectacles de dansa, 3 espectacles de teatre i un de teatre musical, un espectacle de poesia i un espectacle en format stand up, dels quals 2 són estrenes absolutes. Enguany, s’espera que més de 1.000 persones passin pels Terrats a gaudir d’aquesta 12a edició.

La qualitat artística, la innovació de la peça, la viabilitat i sintonia amb l’espai, són els elements principals de la programació. Un festival que aposta per propostes innovadores i de petit format amb la intenció d’esdevenir una porta d’entrada al circuit de sales convencionals.

La programació musical compta amb la cantautora Anaïs Vila, l’artista multidisciplinari Tacho, Núria Duran i Miguel Serviole.

Les entrades per al públic general es posaran a la venda a partir d’avui, dimarts 30 d’abril a les 20 h, a través del web www.terratsencultura.org amb preus que oscil·len entre 12 i 18 euros amb consumició inclosa. Totes les entrades tenen un 20% de descompte per compra anticipada fins al 30 de maig.