El juny el tanquem amb un bon grapat de novetats discogràfiques per donar la benvinguda a l’estiu.

Aquest divendres ja podem degustar “Planet Her” el nou disc de Doja Cat, que inclou col·laboracions de The Weeknd o Ariana Grande. El treball també inclou la popular ‘Kiss me more’, que de fet tanca el disc.

- Publicitat -

Lady Gaga celebra els 10 anys de “Born this way” amb una edició especial del disc, que inclou un segon disc on artistes com Kylie Minogue, Ben Platt o Years & Years versionen temes del disc original.

Tyler, The Creator va anunciar fa pocs dies un disc per sorpresa i ja ha arribat al mercat. Es diu “Call me if you get lost” i inclou col·laboracions de Pharrell Williams, Lil Wayne o Ty Dolla Sign.

La setmana també ens deixa el tercer treball de Gorgon City “Olimpia, un disc de rareses de Goo Goo Dolls, Lady A amb “What a song can do (Chapter one)” o un EP de beabadoobee. UB40, Jack Savoretti o The Veronicas completen els llançaments internacionals d’aquesta setmana.

Pel que fa a les estrenes musicals estan capitanejades per ‘Bad Habits’ la nova cançó d’Ed Sheeran, que s’ha estrenat a les 6 del matí. També ha arribat ‘Praia dos moinhos’ la nova producció del català Alfred Garcia.

Yung Rovelló s’ajunta amb The Tyets amb ‘Entrant a barraques’ i Rally Ray presenta ‘Chanel’. Kids From Mars, Els Amics de les Arts amb la cançó de TV3, Sandra Hunter o Roba Estesa amb ‘Lxs Nenxs’ completen les novetats del país.

Miley Cyrus i Elton John versionant Metallica, Bastille, Damon Albarn, The Vaccines, Mark Ronson produint un tema de Foo Fighters o Family of the Year completen les novetats internacionals de la setmana.