Ed Sheeran sempre ha dit que els primers senzills dels seus discs li agrada experimentar una mica i que els seus seguidors quedin una mica descol·locats.

Aquest divendres a les 6 del matí s’ha estrenat a tot el món ‘Bad Habits’, el tema que serveix per presentar el relleu de “Divide” o de “Nº6 collaborations Project”.

El músic tenyeix els seus cabells pèl-rojos per passar-se al color ros, motiu pel qual fins i tot va demanar disculpes a tots els pèl-rojos afirmant que no tornaria a passar.

- Publicitat -

Des de fa dies que el músic presentava petits vídeos on es podia veure al britànic caracteritzat de vampir i acompanyat d’altres persones, que formaven part del cor de la cançó i que també anaven amb el mateix aspecte que el cantant.

El britànic ha recarregat les piles després de parar durant dos anys i ha aprofitat per dedicar-se a la seva família, però també a treballar en els seus futurs dos discs. També ha explicat que no farà més col·laboracions en el futur, tot i que l’any vinent n’hi haurà una, però cap més. I és que Sheeran tenia la necessitat de fer les coses tot sol.