Encara queda un llarg camí però menys una pedra: Queens Of The Stone Age acaben de confirmar que estaran actuant a Europa en 2021. Reading and Leeds Festival serà el festival triat pel grup de Palm Desert per tornar oficialment al dinamisme després de passar 3 anys d’aparent letargia. L’última que Homme i Cia es van deixar veure en viu va ser a principis d’aquest any, encara que l’acte es va concretar en una distesa actuació oferida en un acte benèfic organitzat en l’Imperial Ball.

Malgrat l’òbvia inactivitat de Queens Of The Stone Age, Josh Homme no ha deixat de treballar en terreny musical. A finals de l’any passat el cantant va publicar unes Desert Sessions. Pocs mesos després, ja en ple confinament, el músic es va aliar amb Sharon Van Etten per versionar ‘(What’s So Funny Bout’) Peace, Love And Understanding’.

Ara només toca conèixer la resposta més que òbvia: Tornaran Queens Of The Stone Age amb nou disc en 2021?

- Publicitat -