Foto: Gerard Querol

Ahir fou el dia de Stay Homas, un dels grups més de moda del panorama català, fins i tot, podria aventurar-me a dir de l’espanyol. A diferència dels altres concerts, aquesta vegada no m’acompanyava en Marc Clapés, així que vaig decidir anar amb una bona amiga meva anomenada Gisela.

Un cop ella arribà a casa meva ens vàrem dirigir cap el festival de (Sons del món) situat a Roses, després d’una hora de trajecte arribàrem a la Ciutadella de Roses i vàrem anar directes cap a una “foodtruck” de menjar asiàtic. Els fideus molt bons, però no tan bons com el que ens esperava al concert.

A les 22:00 gairebé amb absoluta puntualitat britànica començà el concert amb dos dels temes amb més reproduccions a Spotify, concretament el segon de “In the End” va ser àmpliament ballat pel públic de (Sons del món) que estava gaudint d’una magnífica nit de cultura segura. Al llarg de la nit m’atreviria a dir que tocaren totes les cançons que tenen a youtube, a més l’escenografia donava la sensació que el públic fos davant del terrat de l’eixample esquerre de Barcelona on tot va començar.

- Publicitat -

Totes les cançons foren tocades amb els instruments dels vídeos, a més del famós cubell de supermercat, una tapa d’una olla i una ampolla d’alcohol. L’única cançó que no fou tocada amb instruments fou la de “Cobeat19”, l’única cançó de trap del grup, però personalment la que més m’agrada.

A les acaballes del concert van fer una “finta”, ja que digueren que ja s’havia acabat el concert, però a continuació van tocar les cançons més famoses del repertori com són “Stayhoma” i ” The Bright side” . El públic va embogir amb aquestes últimes cançons i no es podia veure a cap persona asseguda, a més els tres integrants del grup se’ls veia altament emocionats davant la marea d’aplaudiments inacabables, així que van decidir fer un bis amb una última cançó que era una versió del famós tema de “I gotta feeling – The Black Eyed Peas” .

Personalment repetiria el concert no només pel grup, que fou espectacular, sinó també pel lloc i el festival que estava perfectament adaptat a la situació actual.

CRÍTICA
Valoració
9
stay-homas-com-a-casa-al-sons-del-monAhir fou el dia de Stay Homas, un dels grups més de moda del panorama català, fins i tot, podria aventurar-me a dir de l'espanyol. A diferència dels altres concerts, aquesta vegada no m'acompanyava en Marc Clapés, així que vaig decidir anar amb una...