El 9 d’octubre arribarà el nou disc dels Travis anomenat “10 songs“, en el que suposarà el primer treball del grup des de “Everything At Once” editat fa 4 anys.

Els escocesos anuncien un treball ple d’emocions i profundament sincer, en paraules del seu líder Fran Healy. El primer senzill és ‘A Ghost‘, creat al costat del seu fill Clay i durant aquesta quarantena.

El videoclip estava previst que mostrés una imatge de Healy cantant al costat de tres fantasmes, però quan estava a punt de gravar-lo, el món va canviar i va decidir fer-ne una versió en dibuix. El músic explica que va fer com 2500 dibuixos en trenta dies. Anava una mica endarrerit i li va demanar al seu fill de catorze anys i el va convèncer perquè fes de càmera.

- Publicitat -

El nou disc està produït pel mateix Fran Healy amb Robin Baynton i compta amb les col·laboracions de Susanna Hoffs de The Bangles, Jason Lyttle o Greg Leisz.

El disc es podrà adquirir en CD, vinil de 180 grams, una edició especial amb doble CD deluxe, així com doble vinil deluxe, en vermell i blau.