El cantant de Houston Travis Scott ens té ja molt acostumats a ser una figura de referència dins el panorama musical internacional. Amb iniciatives realment sorprenents, any rere any ha anat renovant-se i trobant la manera de tornar a estar al centre d’atenció. Aquest cop, doncs, ho ha tronat a fer.

Quina podria ser la millor manera d’acostar el reclam del públic més jove? Fàcil, Fortnite. El famós videojoc ha tornat a afiliar-se amb un artista, com ja ho va fer amb Marshmello l’any passat, per realitzar un “concert virtual” dins el mateix videojoc.

Aquest cop, però, l’espectacle ha sigut força superior al del DJ. Amb una figura gegantina de Travis Scott cantant i revolucionant l’escenari, aquest “concert” de 20 minuts va “volar el cap” a tothom i va causar una vertadera allau a les xarxes socials.

- Publicitat -

No conforme amb això, Scott va aprofitar l’oportunitat per llançar el seu nou senzill, The Scotts‘, al costat de Kid Cudi. Va publicar un fragment en primícia durant el concert a Fortnite, per després estendre’l sencer a les xarxes.

La rebuda, com era d’esperar, ha estat acaparadora. En pocs dies ha sumat milions de visites i ja s’ha col·locat com un dels temes més reproduïts a YouTube i Spotify.

A banda d’això, Travis Scott ha llançat una nova línia de roba i marxandatge amb la seva marca Cactus Jack en homenatge al concert de Fortnite, anomenat Astronomical, i a la nova cançó.