La setena edició de CANETROCK comença amb un rècord en la venda de les 25.000 localitats. El sold out del festival quan encara falten 5 mesos, superant la marca de l’any anterior, quan van omplir l’aforament el 26 de febrer. Un any més també han confirmat la fidelitat del públic del festival que sense conèixer el cartell ja havia comprat més de 15.000 entrades. D’aquesta manera CANETROCK es consolida com el principal aparador de la música dels Països Catalans.

Repetidors com Oques Grasses, Doctor Prats, Manel i Els Amics de les Arts seran els caps d’un cartell en una edició en què debutaran LildamiJazzWoman, Cesc, Miki Núñez, No Logo -l’herència d’Aspencat-  i Ciudad Jara, amb Pablo Sánchez , exlíder de La Raíz.

Les 25.000 persones que assistiran al Pla d’en Sala també gaudiran  de grups que ja són referents del festival com Itaca Band, els clàssics Sopa de Cabra, Roba Estesa i l’incombustible Miquel del Roig. Una vegada més seran 12 hores ininterrompudes de música fins a la sortida del sol, que aquest cop serà al ritme d’Oques Grasses.

- Publicitat -