La banda del baix Llobregat que va fer una intensa cursa amb el seu disc “Cor valent”  ha decidit anar més lluny, i s’han transformat d’Eivibonny en Les Montses. Es tracta d’una metamorfosi musical prèvia a publicar el nou àlbum “Papallones al cap”, produït pel reconegut músic i productor Marc Parrot.

Mentre arriba el CD, Les Montses ens preparen un viatge particular. Ens conviden a pujar a un tren: “El tren del sol naixent”, que avança imparable cap a una estació terme anomenada “Igualtat”, una estació amb portes obertes a la tolerància, finestres obertes a l’alegria, passadissos per on circula la felicitat i andanes plenes d’amor.

El tren al qual fan referència llisca per les vies gràcies a la comprensió i guanya velocitat  per la força motriu que surt de l’autosuperació i els sons de noves guitarres acústiques que fan evolucionar l’essència folk d’una banda que transmet potència. El destí és gaudir, compartir, entendre i ajudar.

- Publicitat -

El tema llança un missatge profund d’igualtat i unitat entre les persones, com quan esmenta “M’és igual si ets ric o pobre, m’és igual si tens poder, m’és igual a què et dediques; tots pujarem al tren, som el mateix”. A més, “els canvis comencen dins d’un mateix”, per això han decidit iniciar aquesta transformació total amb un avançament del qual serà el proper àlbum.