Els últims dies els seguidors de Shawn Mendes s’han de quedat sorpresos en veure les últimes fotografies que el músic ha compartit a Instagram i on el podem veure en roba interior. I és que Mendes és un dels nous models de la marca Calvin Klein, fet que ha provocat que més de 8 milions de persones li posessin un “m’agrada“, fet que l’ha convertit en la publicació estrella del cantant.

 

View this post on Instagram

 

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Una de les reaccions a aquesta campanya ha vingut de la mà de la sempre carismàtica Miley Cyrus, que ha volgut fer una recreació de la sessió del canadenc i s’ha posat uns boxers igual que Mendes. Això sí, ha aprofitar per reivindicar el sexisme que hi ha a Instagram ja que permet els mugrons dels nois però no de les noies.

- Publicitat -

L’Instagram stories que Cyrus ha compartit també inclou el text “Don’t leave your children with Miley”, fent referència a la broma que el seu moment li va fer Lady Gaga, quan la cantant de “Shallow” va publicar una foto amb Cyrus quan encara donava vida a Hannah Montana i amb el missatge “No deixis als teus fills amb Lady Gaga”.