La cantant de pop Katy Perry ha explicat a ‘Foot Wear News’ que deixarà la música fins que millori la seva salut mental “No penso anar directe a fer un altre disc” i es centrarà en la seva línia de sabates i a la vida espiritual. 

I és que si recordem una entrevista que va fer al juliol per l’edició australiana de ‘Vogue’, ella va confessar que després de la dolenta acollida que va rebre el seu darrer disc ‘Witness’, va patir una gran depressió i junt amb problemes amb l’alcohol va arribar al punt de pensar en el suïcidi.

De totes maneres, sembla estar contenta amb la seva carrera musical “He estat de gira durant 10 anys, així que ara em vull relaxar […] sento que he fet molt. Que he arribat a dalt de tot com a estrella del pop, i ho agraeixo molt”.

- Publicitat -

A continuació podeu veure una actuació de fa 3 anys on la cantant realitza una recopilació dels seus majors èxits: