El 29 de març del 2019 hi haurà una cerimònia per anunciar els propers artistes que formaran part del Rock n Roll Hall Of Fame tal com van fer abans altres artistes (com ara AC/DC, U2, Bruce Springsteen, David Bowie, Metallica, Led Zepellin, Ramones, Rolling Stones, Beatles, Pearl Jam o Red Hot Chili Peppers). Aquest esdeveniment es farà al Barclays Center de Brooklyn i després es podrà veure a la plataforma HBO.

Qui està nominat aquest any? Una de les condicions més destacades per poder aspirar a formar part d’aquest grup és haver estat com a mínim 25 anys en el món de la música (és a dir, que els artistes d’aquest any van treure el seu primer single l’any 1993 o abans).
Els músics candidats a entrar per aquesta edició són: Def Leppard, Stevie Nicks, Devo, Roxy Music, Todd Rundgren, John Prine (aquests sis és la primera vegada que apareixen a la llista), Rage Against the Machine, The Cure, Janet Jackson, Kraftwerk, LL Cool J, MC5, Rufus ft. Chaka Khan i The Zombies.

Qui pot votar? El jurat està format per més de mil artistes, historiadors, periodistes i fans, que poden votar a través de la pàgina oficial.
Els més votats, és a dir, els que acabaran entrant a la llista del Rock n Roll Hall Of Fame s’anunciaran al mes de desembre.

- Publicitat -